10. 10. 2011

Súlov



Na lezení na Súlově bylo super to, že se podařilo dát dohromady partu osmi lidí, kteří měli čas o stejném víkendu a navíc se zvládli domluvit ve čtvrtek večer a v pátek dopoledne. Neuvěřitelný výkon :) Byl sice hlášený lijavec, ale i tak jsme se rozhodli to nevzdat a dobře jsme udělali. Kempík jsme měli jen pro sebe.

Dorazili jsme v pátek v noci, postavili stany a vytáhli víno. Honza sice tvrdil, že 4 litry se nevypijí, nicméně padli hned první večer. V důsledku toho ráno vstávali dva členové lezeckého týmu s děsnou kocovinou :) Bylo krásně, teploučko, sluníčko peklo – myslíte, že to kocovináři ocenili? V žádném případě :) ale lezli pánové výborně i tak. První den jsme to ovšem nijak nehrotili, na rozlezení pěkná 4, pak 6- a ti, co je přešla kocovinka, zkoušeli 7 a následně šílenou 8+. Slibuju, že příště si napíšu jména těch cest do bločku, který neztratím, na rozdíl od toho kusu papíru, na který jsem si to psala tentokrát :). Po lezení udeřil hlad, takže následovali buřtíky a slack line na dobrou noc.

Druhý den jsme vyrazili na kapku jiné místo. Padli nějaké pěkné šestečky a jedna opravdu pěkná a opravdu dlouhá 8. Sotva se dolezlo, začal lijavec. Ale stejně byla neděle a muselo se domů. Škoda, tohle byl snad nejpovedenější víkend za léto.




Žádné komentáře: