16. 4. 2016

Tour de Levné knihy


... dnešní náhodné úlovky...


Dneska jsem vůbec neměla v plánu jít do Levných knih. Šla jsem jen do obchoďáku nakoupit a když už jsem tak procházela kolem... znáte to :). Představuji dnešní tři úlovky:

Rhett Buttler



Vzhledem k tomu, že kniha je o mém druhém nejoblíbenějším mužském knižním hrdinovy všech dob, tak jsem ji tam prostě nemohla nechat ležet v regále. Na Databázi knih nemá nijak slavné hodnocení - pouhých 55%. Ale zase podívat se na slavný příběh Scarlett O´Harové očima Rhetta mě neodolatelně láká. Snad nebudu zklamaná :).

Deník Ellen Rimbauerové - Dům v růžích



Lákavá anotace a cena 19 kaček mě přesvědčila sáhnout po této krásce. Obálka vypadá také pěkně a myslím, že i přes neslavné hodnocení 78% na Databázi nebudu zklamaná. Po kliknutí na odkaz se dostanete na anotaci na Databázi knih. Knihu už jsem měla vyhlédnutou celkem dlouho, ale až teď jsem se dostala do prodejny, kde ji měli na polici. Překvapilo mě, že je to paperback, ale aspoň se tolik nepronese :).

Isola



Posledním úlovkem byla Isola. Obálka celkem nic neříkající, ale anotace zajímavá a cena 19 káčé to rozhodla ve prospěch knihy. Hodnocení na Databázi překvapivě vysoké - celých 81%, takže očekávám odpočinkovou a napínavou pecku. Vyhlédla jsem si ji ve slevách na Buxu a docela mě překvapil její výskyt v Levných knihách - a poslední kus, to je jasné znamení osudu, že čekala na mě :).

Teď už jen čekám, kdy konečně začne pršet, zalezu do postele a budu si číst...
Krásný víkend všem!



8 komentářů:

Podpatky v knihách řekl(a)...

Super nákup:) Já kolem těch Levných knih taky nemůžu jít, abych tam něco nekoupila. To už je nemoc :)

Nikolaoss řekl(a)...

Taky si říkám, že bych možná potřebovala terapii :) naštěstí to moc do peněz neleze :)

Unknown řekl(a)...

Pěkné přírůstky :-)

Nikolaoss řekl(a)...

Děkuji :)

Rachel Roo řekl(a)...

Tohle nemam v planu jit do levnych knih a uz vubec tam nebudu nakupovat znam moc dobre :D

Nikolaoss řekl(a)...

Vypadá to, že choroba Levné knihy, je nakažlivá :D

Kristýna, The Book Talk Blog řekl(a)...

Moc hezké přírůstky. Levným knihám se musím vyhýbat obloukem, nedávno jsem tam zavítala po dlouhé době a musela jsem se plácat přes prsty, abych je nevykoupila. :) Přeji příjemné čtení a krásné odpoledne :)

Nikolaoss řekl(a)...

Já tam raději chodím s někým, kdo mě popožene, nebo nejlépe cestou na vlak. Pak mám omezenu dobu pobytu :)
Také přeji krásné odpoledne a děkuji za komentář.